COVID Booster 2022 – Huisartspraktijk Huisman – Haarlem
Oude Zijlvest 41 2011 VR Haarlem Tel:023-5310693 023-5329798
Header afbeelding

COVID Booster 2022

update 24/9/2022

De uitvoering van de COVID booster, loopt geheel via de GGD. Voor vragen ten aanzien van deze booster/ herhalingsprik kunnen wij u helaas niet verder helpen en verwijs ik u naar:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/aanpak-coronavaccinatie/boostervaccinatie

De enige rol die wij hebben is dat wij mensen tussen de 12-60jaar, die volgens ons informatiesysteem een  medische indicatie hebben, een vervroegde uitnodiging hebben laten versturen door een gespecialiseerd verzendhuis. Naar verwachting wordt deze uitnodiging in de laatste week van september verstuurd.

De lijst met medische indicaties is door de NHG opgesteld en wordt via ons informatiesysteem ‘uitgespoeld’ . Ik kan geen invloed uitoefenen op deze selectie. Als u het idee heeft dat u volstrekt onterecht geselecteerd bent, maar wel graag een booster wil, adviseer ik u gewoon gebruik van maken van de oproep.

Als u geen gebruikt wenst te maken van deze vervroegde oproep, hoeft u zich niet af te melden.

Bent u tussen de 12-60 jaar en heeft u wel de oproep voor de griepvaccinatie ontvangen, maar onverhoopt niet voor de covid booster, neem dan – liefst via kopje ‘vragen’ van deze website- contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 3 werkdagen verder helpen.